logoЛАВ ТЕКВОНДО КЛУБ - Београд
p
tv

ytwtf

s k

ВЕСТИ


УПИС


ПОЛАГАЊЕ ЗА УЧЕНИЧКЕ ПОЈАСЕВЕ, 24.12.2018.

    У Теквондо клубу "Лав" одржано је полагање за ученичке појасеве. Честитамо свима који су положили и желимо свима још више успеха у 2019. години!

Фотографије ->


ЕЛИТ ОПЕН 2018.

    У недељу, 18.11. такмичари Теквондо клуба “Лав” су учествовали на међународном турниру Елит опен. У формама су наступили Марија Глас (кадеткиња Б) и Борис Јованетић (кадет Б), а у борбама Милица Шево (пионирка А-36), Николина Џида (пионирка А-40), Лола Николић (пионирка Б-40), Јелена Стаменковић (кадеткиња А-51), Тамара Шево (кадеткиња А-55), Филип Џида (кадет А-41), Ана Глас (јуниорка А-55) и Марија Познановић (сениорка А-57). У формама су и Марија Глас и Борис Јованетић освојили златне медаље. У борбама смо овог пута освојили 4 медаље. Бронзане су биле Милица Шево и Ана Глас, сребро је припало Марији Познановић, док је Тамара Шево после три одличне победе освојила златну медаљу!

Честитамо свима

Фотографије ->


CROATIA TAEKWONDO OPEN G-1 (10. и 11.11.2018.)

    Наши такмичари Филип Џида (кадет А -41), Јелена Стаменковић (кадеткиња А-51), Тамара Шево (кадеткиња А-55) и Марија Познановић (сениорка А-57) са тренером Светозаром Познановићем, у оквиру репрезентације Србије учествовали су на великом међунарондом бодовном турниру у борбама Croatia open G-1 у Загребу. У веома јакој конкуренцији преко 1000 такмичара из 51 државе, надомак медаљи овог пута од наших такмичара је била Тамара која је у својој категорији након две победе изгубила у борби за медаљу и освојила 5.место.

Честитамо нашим лавовима на одличним борбама, идемо даље

Фотографије ->


GALEB BELGRADE TROPHY – SERBIA OPEN 2018.

    У суботу и недељу, 27. и 28. октобра 2018. у Београду је одржан велики међународни бодовни турнир Г1 класе у теквондоу у борбама “Galeb Belgrade trophy – Serbia open 2018.”. Наш клуб је представљао 4 такмичара. У кадетима су наступили Филип Џида (-41кг), Јелена Стаменковић (-51кг) и Тамара Шево (-55кг), док је у сениорској конкуренцији наступила Марија Познановић (-57кг). Најближе медаљи биле су Тамара и Јелена, које су заустављене у борби за медаље и освојиле 5.места. Јелена је била на корак до победе у четврт-финалу, изгубивши резултатом 5-4, док је Тамара такође изгубила у четвртини финала, али уз очигледну судијску неправду.

Идемо даље

Фотографије ->


ИМПЕРИУМ ОПЕН 2018.

    У суботу, 13.10.2018. на међународном турниру Империум опен наш клуб је представљало 11 такмичара.

У формама су наступиле Марија Глас (кадеткиња Б 8,7) и Марија Гашпар (кадеткиња Б 2,1) и обе су у својим категоријама освојиле 1.место и златну медаљу.

У борбама су наступили: Лола Николић (пионирка Б-40), Никола Богдановић (пионир Б-40), Милица Шево (пионирка А-36), Николина Џида (пионирка А-40), Филип Џида (кадет А-41), Јелена Стаменковић (кадеткиња А-51), Тамара Шево (кадеткиња А-55), Ана Глас (јуниорка А-55), Марија Познановић (сениорка А-57).

Лоли Николић је ово било прво такмичење, па овог пута није успела да освоји медаљу, док је Никола Богдановић био трећи у Б класи. У пиониркама А класе, Милица Шево и Николина Џида освојиле су сребрне медаље у својим категоријама. У кадетима А класе, Филип Џида је наступио у новој тежинској категорији па му је измакла медаља на овом турниру. Тамара Шево овог пута била је сребрна, док је Јелена Стаменковић заблистала и освојила злато након одличних борби! Први пут у А класи наступила је Ана Глас и освојила је 3.место у својој категорији у јуниоркама, док је Марија Познановић била прва у сениоркама А у својој категорији, а такође је проглашена и за најуспешнију сениорку турнира!

Браво лавови

Фотографије ->


ВЕЛИКИ УСПЕХ НАШИХ КАДЕТА НА ОТВОРЕНОМ КУПУ СРБИЈЕ (22. и 23.09.2018.)

    На Отвореном купу Србије наш клуб представљало је 6 такмичара.

Првог дана у борбама су наступиле пионирке Милица Шево (А-36) и Николина Џида (А-40), као и Ана Глас у формама у категорији јуниорки Б - 4,3 куп. Николина овог пута није успела да освоји медаљу, Милица је била трећа у својој категорији, док се Ана поново окитила златном медаљом.

Другог дана у борбама наступили су наши кадети Филип Џида (А-37), Јелена Стаменковић (А-47) и Тамара Шево (А-55). Филип је овај пут заустављен у полуфиналу, па је морао да се задовољи 3.местом, док је Јелена одличним борбама дошла до финала и нијансе су је делиле од златне медаље, те је освојила сребрну медаљу. Тамара је феноменалним наступом и одличним борбама декласирала све своје противнице и окитила се златном медаљом, надмоћно освојивши 1.место!

Честитамо свима

Фотографије ->


ПРВЕНСТВО БАЛКАНА У ТЕКВОНДОУ 2018, БУКУРЕШТ, РУМУНИЈА

    На Првенству Балкана у теквондоу, наш клуб су, у оквиру репрезентације Србије, представљали Филип Џида (кадет А-37) и Николина Џида (пионирка А -43) са тренером Светозаром Познановићем.

Николина је овом приликом освојила 2.место и сребрну медаљу, док је Филип био трећи и окитио се бронзом.

Браво лавови наши!

Фотографије ->


    Јелена Стаменковић и Тамара Шево положиле су за црни појас, тако да је наш клуб добио два нова мајстора теквондоа


Полагање за ученичке појасеве у Теквондо клубу “Лав”, 12.06.2018.

     Честитамо свима који су положили и желимо свима још више успеха у наставку године

Фотографије ->


Multi EU Taekwondo Games, Бугарска, Пловдив 2018

     У понедељак 04.06.2018. у оквиру Мулти европских теквондо игара (квалификација за Првенство Европе) наступиле су и три такмичарке Теквондо клуба “Лав”: Јелена Стаменковић (кадеткиња А -47), Тамара Шево (кадеткиња А -51) и Марија Познановић (сениорка А -57). Ово је бодовни међународни турнир Г-1 категорије. Овај турнир је био први Г турнир у борбама на коме су наступиле и Тамара и Јелена и Марија. Нажалост овог пута нису успеле да освоје медаље, али је ово у сваком случају било још једно велико искуство за даље напредовање и будућа такмичења

Фотографије ->


ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ШАПЦА У ТЕКВОНДОУ 2018.

    На великом међународном турниру Шабац опен 2018. наш клуб је представљало 9 такмичара у борбама и формама.

У борбама су наступили Јања Јанковић (пионирка Б -36), Милица Шево (пионирка А -33), Николина Џида (пионирка А -40), Филип Џида (кадет А -37), Јелена Стаменковић (кадеткиња А -47), Тамара Шево (кадеткиња А -51) и Марија Познановић (сениорка А -57). У формама су наступиле Марија Гашпар (кадеткиња Б 2,1 куп) и Ана Глас (јуниорка Б 6,5 куп).

У формама је Марија Гашпар била 2. и освојила сребрну медаљу, док је Ана Глас била најбоља у својој категорији и освојила злато.

У борбама Јања Јанковић није освојила медаљу овог пута. Бронзане медаље су освојили Филип Џида, Николина Џида и Милица Шево, док су сребрне медаље освојиле Јелена Стаменковић, Тамара Шево и Марија Познановић.

Честитамо свим нашим лавовима

Фотографије ->


ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО У БОРБАМА (ПИОНИРИ И СЕНИОРИ) 2018.

     У суботу, 31.03.2018. одржано је Првенство Србије у борбама за пионире и сениоре.

Наш клуб је представљало 5 пионира:

Милица Шево, Пионирка А (8-9), -33
Николина Џида, Пионирка А (10-11), -40
Јања Јанковић, Пионирка Б (10-11), -36
Лена Петровић, Пионирка Б (10-11), -36
Никола Богдановић, Пионир Б (10-11), -40

И један сениор:

Марија Познановић, Сениорка А, -57

У Б класи у пионирима, Никола Богдановић је освојио 3.место и бронзану медаљу, док Јања Јанковић и Лена Петровић нису успеле да се домогну медаља.

У А класи, сениорка Марија Познановић овог пута није успела да освоји медаљу, али су зато пионирке Милица Шево и Николина Џида у својим категоријама одличним борбама освојиле сребрне медаље и постале вицешампионке Србије. Када се томе додају и успеси наших кадета са раније одржаног Државног првенства (фебруар 2018.), ово је врло леп успех за нашу малу, али одабрану екипу

Фотографије ->


МАРИЈА И АНА ЗЛАТНЕ НА ПРВЕНСТВУ БЕОГРАДА

    Ана Глас (јуниорка Б-55) и Марија Познановић (сениорка А-57) су учествовале на Првенству Београда у борбама 11.03.2018.

И Ана и Марија су биле убедљиве у својим категоријама и са лакоћом савладале своје противнице и освојиле 1.места и златне медаље !

Честитамо

Фотографије ->


ОМЕГА КУП 2018.

    На међународном турниру Омега куп који је одржан 10.03.2018. наш клуб је представљало 6 такмичара у борбама.

Бронзане медаље освојили су Николина Џида (пионирка А -40), Милица Шево (пионирка А -33), Филип Џида (кадет А -37) и Марија Познановић (сениорка А -57).

Сребрне медаље су освојиле Ана Глас (јуниорка Б -55) и Тамара Шево (кадеткиња А -47)

Честитамо свим такмичарима

Фотографије ->


ТАМАРА БЛИСТАЛА У ЗРЕЊАНИНУ

    У суботу, 03.03.2018. наши такмичари су учествовали на међународном теквондо турниру ''Зрењанин Опен''. У борбама су наступили: Николина Џида, Филип Џида, Тамара Шево, Ана Глас и Марија Познановић.

Марија Познановић је освојила 2.место и сребрну медаљу у категорији сениорки А -57. Сребрну медаљу су освојиле и Ана Глас у јуниоркама Б -55 и Николина Џида у пиониркама А -40.

Кадету А -37, Филипу Џиди је у финалу измакло злато јер је оштећен од стране судија, тако да је и он освојио 2.место, док је Тамара Шево (кадеткиња А -51) освојила 1.место и златну медаљу, убедљиво победивши све своје противнице!

Честитамо свима

Фотографије ->


ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТЕ 2018.

    У суботу, 17. фебруара 2018, наши кадети Филип, Тамара и Јелена наступили су на Државном првенству.

Јелена Стаменковић (кадеткиња А -47кг) овог пута нажалост није успела да освоји медаљу, док је Тамара Шево у истој категорији заузела 3.место и освојила бронзану медаљу. Филип Џида је у категорији кадета А до 37 кг одличним борбама дошао до финала, где је заустављен услед више него чудног рада електронске опреме, па је освојио сребрну медаљу и постао вицешампион Србије !

Честитамо свима и настављамо даље још јаче

Фотографије ->


ЕВРОПСКИ ПРЕЗИДЕНТ КУП ЗА ПИОНИРЕ И КАДЕТЕ 2018. - Немачка, Синделфинген (Квалификације за Првенство Европе за кадете 2018.)

    Дана 3. и 4. фебруара 2018. одржан је велики међународни турнир Президент куп за пионире и кадете у борбама и формама. Овај турнир је уједно представљао и квалификације за Првенство Европе. У оквиру репрезентације Србије наступили су наши такмичари Јелена Стаменковић и Филип Џида.

Филип Џида (борбе, кадет А -37) наступао је првог дана такмичења и нажалост је заустављен већ на почетку од репрезентативца Грчке. Јелена Стаменковић (борбе, кадеткиња А -47) такође је наступала првог дана. Јелена је заустављена на старту такмичења од руске такмичарке, изгубивши резултатом 13:12 и то уз очигледне пропусте судија.

Ускоро нас чекају нови турнири: Државно првенство за кадете и јуниоре – 17.02, а касније и за пионире и сениоре, и Државно у формама, као и разни домаћи и међународни турнири, а у априлу и Президент куп у Атини (квалификације за Првенство Европе за све узрасне категорије).

Идемо даље

Фотографије ->


Полагање за ученичке појасеве

     У четвртак, 21.12.2017. одржано је полагање за ученичке појасеве. Честитамо свима који су положили и желимо свима још више успеха у 2018. години

Фотографије ->


ЕЛИТ ОПЕН 2017.

    У недељу, 19.11.2017. одржан је међународни турнир у борбама и формама Елит опен.

У формама су наступиле Ана Глас (кадеткиња Б) и Емилија Миловановић (јуниорка Б). И Ана и Емилија су у својим категоријама освојиле 1.место и златну медаљу.

У борбама су наступили: Милица Шево (пионирка А -31), Николина Џида (пионирка А -40), Филип Џида (кадет А -37), Јелена Стаменковић (кадеткиња А -44), Тамара Шево (кадеткиња А -47) и Марија Познановић (јуниорка А -59). Филип Џида и Тамара Шево нажалост нису успели да се домогну медаља, као ни Марија Познановић, која се овог пута такмичила у борбама. Николина Џида је освојила 3.место и бронзану медаљу, док је Милица Шево освојила 2.место и сребрну медаљу. Јелена Стаменковић је одличним наступом успела да победи своје противнице и да се домогне првог места и златне медаље. Верујемо да ће Јелена и на следећим такмичењима наставити са победама и да ће јој се у томе придружити и сви остали наши такмичари.

Честитамо свима

Фотографије ->


НАШ СТЕВАН ШАМПИОН БАЛКАНА

    Овог викенда, у Турској је одржано Првенство Балкана у формама и борбама, на којем је наступио и члан нашег клуба и репрезентативац Србије Стеван Јакшић. Стеван се окитио златном медаљом у формама радећи за тим Србије у сениорима. Такође, освојио је и бронзану медаљу у појединачној конкуренцији сениора. Све честитке нашем Стевану

Фотографије ->


    У суботу и недељу, 14. и 15. октобра 2017. у Београду је одржан велики међународни бодовни турнир Г1 класе у теквондоу у борбама “Galeb Belgrade Trophy – Serbia Open”. Наш клуб је представљао такмичар Филип Џида (кадет А -33 кг). Филип је овом приликом нажалост заустављен у борби за медаљу. Ускоро нас чекају нови турнири, идемо даље

Фотографије ->


    У суботу, 07.10.2017. у Будимпешти је одржан велики међународни турнир у теквондоу под називом Отворено првенство Мађарске у формама. Наш клуб представљао је Стеван Јакшић (сениор 1 А) и наш тренер Светозар Познановић, као судија. Стеван нажалост овог пута није успео да се пласира у финални круг и бори се за медаљу

Фотографије ->


ОТВОРЕНИ КУП СРБИЈЕ 2017.

Резултати:

Борбе:
Филип Џида, 3.место, кадет А
Јелена Стаменковић, 3.место, кадеткиња А
Милица Шево, 3.место, пионирка А
Тамара Шево, 5.место, кадеткиња А
Николина Џида, 5.место, пионирка А

Форме:
Стеван Јакшић, 2.место, сениор А
Ана Глас, 1.место, кадеткиња Б

Честитамо

Фотографије ->


    Упис нових чланова свих узраста на сваком тренингу од 1. септембра (такмичарски олимпијски теквондо, рекреација, самоодбрана...)

Тренинзи се одржавају у Основној школи ''Иво Андрић'', на Канаревом брду (Београд, ул. Ивана Мичурина 38-а)

Термини: понедељак - уторак - четвртак од 20:45

Тренер Светозар Познановић, црни појас 6. ДАН WTF
моб. тел. 065 3 777 654
e mail: svetovet@gmail.com

ДОЂИТЕ И ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ!


AUSTRIA TAEKWONDO POOMSAE OPEN 2017.

    Отворено Првенство Аустрије у формама одржано је 17. и 18. јуна 2017. На такмичењу је учествовало преко 600 такмичара из целог света. Наш клуб су представљали Марија Познановић и Стеван Јакшић у склопу репрезентације Србије, као и наш тренер Светозар Познановић који је био судија на овом великом такмичењу. Овај турнир је Г1 категорије и доноси поене за ранг листу Светске теквондо федерације, а води се као званично најјачи турнир у формама на свету.

Марија Познановић је наступила у појединачној конкуренцији јуниорки и конкуренцији јуниорских парова заједно са Немањом Јанковићем из Теквондо клуба “Империум”. Стеван Јакшић је наступио у појединачној конкуренцији сениора и у сениорском тиму са Милошем Петковићем из ТКД “Београд” и Андрејем Грујићем из ТКД “Фаворит”.

Марија је у појединачној конкуренцији од преко 50 такмичарки успела да прође у полуфинале, али не и у најбољих осам, док је у јуниорским паровима прошла у финале, где је била шеста.

Стеван Јакшић је у појединачној конкуренцији нажалост испао у елиминацијама, али је зато освојио 2.место и сребрну медаљу у конкуренцији тимова

Фотографије ->


Полагање за ученичке појасеве у Теквондо клубу “Лав”, 08.06.2017.

    Честитамо свима који су положили и желимо свима још више успеха у наставку сезоне

Фотографије ->


ТРОФЕЈ БЕОГРАДА 2017.

    У суботу, 13.05.2017. одржан је међународни турнир Трофеј Београда.

Резултати:

У конкуренцији борби, у Б класи, Милица Шево (пионирка -31) освојила је 3.место, док је Николина Џида (пионирка -40) освојила 2.место и сребрну медаљу. У А класи, Тамара Шево (кадеткиња -44) је такође била друга.

У конкуренцији форми, у пиониркама Б је Марија Гашпар освојила 1.место. У кадеткињама Б, Ана Глас је освојила 1.место, док је у истој конкуренцији Lucia De-Rosa Hansen била друга. У А класи Марија Познановић је освојила 1.место у јуниоркама, док је Стеван Јакшић био трећи у сениорима. Наступила је и Јања Јанковић, која нажалост стицајем околности, није успела да освоји медаљу овог пута, али смо сигурни да ће на следећим такмичењима наставити да осваја медаље, као и до сада

Фотографије ->


ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО У ФОРМАМА 07-08. мај 2017.

    Наша такмичарка Марија Познановић је представљала Србију на Европском првенству у формама, одржаном у Грчкој (Родос). У великој конкуренцији такмичарки из целе Европе, Марија је прошла елиминације и пласирала се у други круг такмичења. Међутим, није успела да уђе у најбољих 8 и бори се за медаљу. Верујемо да ће Марија уз даљи напоран рад и тренинге успети да постигне бољи резултат на неком од следећих великих такмичења.

Фотографије ->


Лиценцни тренерски семинар за борбе Европске теквондо уније

    У среду, 26.04.2017. наш тренер Светозар Познановић је био у Атини, Грчка, где се одржавао лиценцни тренерски семинар за борбе Европске теквондо уније. Ова тренерска лиценца је потребна за све тренере који изводе своје такмичаре на велике међународне бодовне турнире Г категорије.

Фотографије ->


Првенство Србије у борбама 2017.

    У суботу и недељу, 22. и 23. априла 2017. одржано је Првенство Србије у борбама.

У суботу су наступили Eyad Al-Hussain (јуниор Б -45), Николина Џида (пионирка Б -40) и Милица Шево (пионирка Б -31). Милица је овог пута освојила 3.место. Квалитет њене борбе заслужио је бољи пласман, али је сплетом околности морала да се задовољи бронзаном медаљом. Eyad је освојио 2.место и сребрну медаљу, док је Николина освојила 1.место и постала шампионка Србије у својој категорији.

У недељу су на татами изашли Филип Џида (кадет А -33), Јелена Стаменковић (кадеткиња А -41), Тамара Шево (кадеткиња А -44) и Јана Родић (кадеткиња Б -47). Филип и Јелена су овог пута нажалост испали у четврт-финалу и нису успели да освоје медаљу. У Б класи, Јана Родић је освојила 3.место и бронзану медаљу, као и Тамара Шево у А класи.

Честитамо

Фотографије ->


ШАБАЦ ОПЕН 2017.

    На великом међународном турниру Шабац опен који је одржан 08.04.2017. наш клуб је представљало 9 такмичара у борбама и у формама.

У борбама су на татами изашли Јелена Стаменковић, Филип Џида и Eyad Al-Hussain. Јелена Стаменковић (кадеткиња А -41) освојила је 3.место и бронзану медаљу. Филип Џида (кадет А -33) је такође био трећи. Eyad Al-Hussain (јуниор Б -45) је освојио 2.место и сребрну медаљу.

У формама су наступили Стеван Јакшић, Марија Познановић, Марија Гашпар, Јања Јанковић, Ана Глас и Lucia De Rosa-Hansen. Стеван Јакшић је у сениорима А освојио бронзану медаљу. Марија Познановић (јуниорка А) је освојила 1.место и златну медаљу, као и Марија Гашпар у пиониркама А. У Б класи, у старијим пиониркама, Јања Јанковић је освојила 1.место и окитила се златном медаљом. Златну медаљу освојила је и Ана Глас у кадеткињама, док је у истој категорији Lucia De Rosa-Hansen освојила 2.место.

У екипном пласману у формама, освојили смо два пехара, за 3.место у А класи, и 2.место у Б класи

Честитамо свим нашим лавовима

Фотографије ->


ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ФОРМАМА 2017.

    У суботу, 01.04.2017. на Државном првенству у формама у Прокупљу наступила су 3 такмичара Теквондо клуба ''Лав'' у А класи.

Стеван Јакшић је у сениорима А класе освојио 3.место и бронзану медаљу. Ово је веома леп успех за Стевана, коме је ово прва година у сениорској конкуренцији и надамо се да ће убудуће освајати још сјајније медаље. У пиониркама А класе, наступила је Марија Гашпар, која је освојила златну медаљу. Сигурни смо да ће јој ова златна медаља на државном првенству бити велики подстрек за будуће тренинге и нове медаље. Марија Познановић је овом приликом потврдила успех од прошле године, освојивши 1.место и титулу државног првака у категорији јуниорки А класе.

Наш тренер, Светозар Познановић, је на Државном првенству у Прокупљу био главни судија такмичења.

Након Државног првенства у формама, 22. и 23. априла наше такмичаре очекује Државно првенство у борбама у свим узрасним категоријама (пионири, кадети, јуниори, сениори, А и Б класа)

Фотографије ->


ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО БЕЛГИЈЕ 2017.

    Дана 18. и 19. марта 2017. одржано је Отворено првенство Белгије у борбама и у формама. Овај турнир је Г1 категорије и свакако један од најјачих у Европи и свету у формама и у борбама. У оквиру репрезентације Србије наступили су наши такмичари: Филип Џида, Марија Познановић и Стеван Јакшић.

Након напорног пута од 24 сата, први дан су наступили наши такмичари у формама Марија Познановић (јуниорка А) и Стеван Јакшић (сениор А). У врло јакој конкуренцији, наши представници нису успели да се домогну медаља.

Другог дана такмичења на татами је изашао Филип Џида (борбе, кадет А -33кг). У првом колу са лакоћом је победио такмичара из Немачке, док се у другом колу састао са такмичаром из Аустралије кога је такође савладао. У борби за медаљу је нажалост поражен од борца који је касније постао шампион Отвореног првенства Белгије. Ово је нашем Фићи први велики изазов и наступ на Г1 турниру, где је показао да је међу најбољима у својој категорији, иако му је ово тек прва година у кадетима

Фотографије ->


ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ХРВАТСКЕ У ФОРМАМА (CROATIA OPEN POOMSAE 2017.)

    Дана 12.03.2017. је одржано Отворено првенство Хрватске у формама. Из нашег клуба су учествовали Марија Познановић (јуниорка А), Стеван Јакшић (сениор А), Ана Глас (кадеткиња Б) и Lucia De Rosa-Hansen (кадеткиња Б).

Марија Познановић освојила је златну медаљу први пут на овом међународном такмичењу и попела се на врх победничког постоља. Стеван Јакшић је овог пута освојио 3.место. Ана Глас је поновила успех с претходног такмичења и освојила 1.место и златну медаљу. Lucia De Rosa-Hansen се пласирала у финале, али овог пута није успела да освоји медаљу.

Честитамо свим нашим такмичарима на великом успеху

Фотографије ->


ОМЕГА КУП 2017.

    На великом међународном турниру Омега куп који је одржан 11.03.2017. наш клуб је представљало 13 такмичара у борбама и у формама.

Наши такмичари у борбама су први пут имали прилику да се сусретну са новим правилима, тако да нажалост овог пута Филип Џида (кадет А -33) и Јелена Стаменковић (кадеткиња А -41) нису успели да освоје медаљу, изгубивши у четврт-финалу. У Б класи први пут у борбама је наступила Јана Родић (катектиња Б -47), која је елеминисана у четврт-финалу, на корак до медаље. После дуже паузе, такмичила се и Милица Шево (пионирка Б -29) која је овом приликом освојила друго место и сребрну медаљу. У јуниорима Б -45 први пут је наступио Eyad Al-Hussain који је освојио 1.место и окитио се златном медаљом.

У формама у Б класи су први пут наступиле: Јања Јанковић, Ана Глас, Lucia De Rosa-Hansen и Емилија Миловановић. Јања је освојила 3.место у пиониркама. Lucia је освојила 3.место у кадеткињама, док је у истој категорији Ана била прва. Емилија је у јуниоркама такође освојила 1.место. Наступила је и Ана Бабовић (јуниорка Б 2,1 куп) и освојила 1.место и златну медаљу. У А класи први пут се такмичила Марија Гашпар (пионирка А) и окитила се златном медаљом. Прво место и златну медаљу освојила је и Марија Познановић (јуниорка А), као и Стеван Јакшић у сениорима А. У екипном пласману у формама, освојили смо пехар за прво место.

Фотографије ->


Полагање за ученичке појасеве, децембар 2016.

    У четвртак, 22.12.2016. је у Теквондо клубу ''Лав'' одржано полагање за ученичке појасеве. Честитамо свима који су положили и желимо свима још више успеха у 2017. години

Фотографије ->


ЕЛИТ ОПЕН 2016.

    У суботу, 19.11. учествовали смо на великом међународном турниру Елит опен и том приликом забележили следеће резултате:

У формама, Марија Познановић је у јуниоркама А класе освојила прво место, као и Стеван Јакшић у јуниорима А, и Ана Бабовић у јуниоркама Б. Златну медаљу освојио је и јуниорски пар Познановић-Јакшић. У свеукупном пласману у формама смо освојили пехар за 1.место.

У борбама, Михајло Тодић је наступао у Б класи и овог пута није успео да освоји медаљу. Наша шампионка Јелена Стаменковић у кадеткињама А класе је нажалост заустављена у борби за медаљу у којој се борила против такмичарке из Босне и Херцеговине. Филип Џида је у пионирима А класе освојио 3.место. Филип је у осмини и четвртини-финала био доминантан и са лакоћом победио оба противника, док је полуфинална борба имала ''чудан'' ток, па је Филип изгубио у задњој секунди, иако је читаву борбу водио. Тамара Шево (пионирка А) је рутински савладала своје противнице и освојила 1.место и златну медаљу.

Честитамо нашим младим лавовима

Фотографије ->


СВЕТСКО ПРВЕНСТВО У ФОРМАМА, ПЕРУ, ЛИМА, 29.09. - 02.10.2016.

    Наша такмичарка Марија Познановић је представљала Србију на Светском првенству у формама, одржаном у Јужној Америци, у Перуу, у главном граду Лима. Нажалост, Марија није успела да оствари неки значајнији резултат и домогне се медаље, у огромној конкуренцији најбољих такмичара из целог света. Без обзира на то, ово је било велико искуство за Марију и за нашег тренера Светозара Познановића. Пут, боравак у тој прелепој и необичној земљи, као и само такмичење било је изванредно и незаборавно. До следеће прилике, Марија ће наставити још више да тренира, и уз мало среће, надамо се да ће успети да нам донесе медаље

Фотографије ->


ОТВОРЕНИ КУП СРБИЈЕ 2016.

На Купу Србије одржаном 01.10.2016. остварили смо следеће резултате:

У формама, у јуниорима А класе, Стеван Јакшић је освојио прво место, као и Ана Бабовић у јуниоркама Б. У пиониркама Б, Марија Гашпар је такође освојила 1.место, док је Јана Родић била друга.

У борбама, у пиониркама А класе -40кг, Тамара Шево се окитила златном медаљом, и такође је проглашена за најбољу старију пионирку А класе свих тежинских категорија.

Честитамо


Првенство Балкана у теквондоу 2016.

    Наши репрезентативци Филип Џида и Тамара Шево су на Балканском првенству овај пут заустављени у борби за медаљу.

Честитамо Тамари и Филипу на достојанственом и храбром наступу, бранећи боје свог клуба и репрезентације, и сигурни смо да ће следећи пут имати више среће и донети нам медаље

Фотографије ->


Отворено првенство Мађарске у формама

    У суботу 17.09. у Будимпешти одржано је Отворено првенство Мађарске у формама.

Стеван Јакшић је наступао у конкуренцији јуниора појединачно и пласирао се у финале, али овог пута није успео да освоји медаљу и завршио је на 5.месту.

Марија Познановић је у конкуренцији јуниорки освојила 2.место.

Марија је такође наступила у јуниорском пару са Немањом Јанковићем из Теквондо клуба Империум, где су се окитили најсјајнијим одличјем и освојили прво место.

Наш тренер Светозар Познановић је као међународни судија био позван и судио је на овом великом такмичењу.

Честитамо свим такмичарима

Фотографије ->


    Упис нових чланова свих узраста на сваком тренингу од 1. септембра (такмичарски олимпијски теквондо, рекреација, самоодбрана...)

Тренинзи се одржавају у Основној школи ''Иво Андрић'', на Канаревом брду (Београд, ул. Ивана Мичурина 38-а)

Термини: понедељак - уторак - четвртак од 20:45

Тренер Светозар Познановић, црни појас 6. ДАН WTF
моб. тел. 065 3 777 654
e mail: svetovet@gmail.com

ДОЂИТЕ И ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ!


AUSTRIA TAEKWONDO POOMSAE OPEN 2016.

    Отворено Првенство Аустрије у формама одржано је 18. и 19. јуна 2016. На такмичењу је учествовало 783 такмичара из Европе, Азије, Африке, Јужне Америке и Аустралије. Наш клуб су представљали Марија Познановић и Стеван Јакшић у склопу репрезентације Србије, као и наш тренер Светозар Познановић који је био судија на овом великом такмичењу. Ово је први и тренутно једини турнир у формама, који је Г1 категорије и који доноси поене за ранг листу Светске теквондо федерације. Због свега овога, овај турнир се води као званично најјачи турнир у формама на свету.

Марија Познановић је наступила у појединачној конкуренцији јуниорки као и у јуниорским паровима са Стеваном, који је такође наступио и у појединачној конкуренцији и у конкуренцији тимова.

У већ поменутој огромној и до сада највећој конкуренцији, у јуниорским паровима, Марија и Стеван су били на корак до финала, али су ипак морали да се задовоље полуфиналом, као и Марија у појединачној конкуренцији јуниорки. Стеван Јакшић је у појединачној конкуренцији нажалост испао у елиминацијама, али је зато освојио 3.место и бронзану медаљу у конкуренцији тимова.

Фотографије ->


ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ФОРМАМА 2016.

    У суботу, 28.05.2016. на Државном првенству у формама наступило је 6 такмичара Теквондо клуба ''Лав''. У Б класи, у категорији пионирки, Маша Рађеновић је освојила 3.место, Марија Гашпар је била друга, док је Јана Родић освојила прво место, окитила се најсјајнијим одличјем и понела титулу најбоље у Србији у својој категорији. Наше такмичарке Јана, Маша и Марија су наступиле и у пионирском тиму и освојиле 1.место. У јуниоркама је наступила Ана Бабовић, која је такође освојила златну медаљу. У екипном пласману заузели смо 3.место.

У А класи, Стеван Јакшић је заузео 3.место у јуниорима А класе, док је јуниорски пар Познановић-Јакшић заузео 2.место. У појединачној конкуренцији у јуниоркама А класе, наша Марија Познановић је још једном заблистала и освојила 1.место.

Честитамо свим нашим формашима

Фотографије ->


КАРЛОВАЦ ОПЕН 2016.

    У суботу 21.05.2016. одржан је турнир у борбама и у формама Карловац - Хрватска теквондо опен. Забележили смо следеће резултате:

У борбама, Филип Џида је освојио 2.место у категорији млађих кадета до 30кг. Ово је био Филипов први одлазак у иностранство на неки велики међународни теквондо турнир. У четврт-финалу и полу-финалу Филип је декласирао своје противнике, а у финалној борби је под чудним околностима изгубио злато и освојио сребрну медаљу. У формама, у јуниоркама А класе, Марија Познановић је освојила 2.место, док је Стеван Јакшић у јунирима А освојио 3.место. Марија Познановић је наступила и у пару са Немањом Јанковићем из Теквондо клуба ''Империум'' и освојили су 1.место.

После такмичења смо ишли и уживали у лепотама прелепих Плитвичких језера.

Честитамо свима

Фотографије ->


Трофеј Београда 2016.

    У суботу, 14.05.2016. одржан је велики међународни турнир Трофеј Београда. Теквондо клуб Лав је предстaвљало 10 такмичара и том приликом смо остварили сладеће резултате:

У борбама, у Б класи, учествовали су Николина Џида и Михајло Тодић и овом приликом освојили по сребрно одличје. У кадетима А класе, Јелена Стаменковић је освојила 3.место и бронзану медаљу, као и Лазар Бутулија. Лазар се одлично показао, с обзиром да му је ово први наступ у А класи, а такође је прешао и у старију узрасну категорију – из пионира у кадете, и врло се добро носио са старијим и искуснијим такмичарима. У кадетима А такође је наступио и Александар Стојановић, који овом приликом није освојио медаљу, изгубивши разликом од само једног поена од каснијег финалисте, и то уз врло дискутабилно суђење. У пионирима А класе, Филип Џида је поновио успех са Државног првенства и освојио златну медаљу. Тамара Шево је такође заблистала и освојила 1.место. Ово је Тамари прва златна медаља у А класи.

У формама, у јуниоркама Б класе, Ана Бабовић је освојила прво место, док је у јуниоркама А класе Марија Познановић такође освојила златну медаљу. Златну медаљу је освојио и јуниорски пар Познановић-Јакшић.

Честитамо свима

Фотографије ->


ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО У ТЕКВОНДОУ ЗА ПИОНИРЕ 2016.

    ФИЛИП ЏИДА ОДБРАНИО ТИТУЛУ ДРЖАВНОГ ПРВАКА!

Пионирско првенство државе у борбама одржано је 07.05.2016. у Београду у Спортском центру ''Вождовац'' на Бањици и наш клуб је представљало 4 такмичара: Филип Џида и Тамара Шево у А класи, и Михајло Тодић и Николина Џида у Б класи. Николина у категорији до 33 кг овог пута није успела да освоји медаљу, док је Михајло заблистао и освојио 1.место. Сигурни смо да ће ова златна медаља Михајлу бити подстрек за нове успехе и будуће медаље. Тамара Шево је у категорији до 40 кг освојила 3.место и доказала да се налази на самом врху у својој категорији и да ће убудуће освајати још сјајније медаље. Филип Џида је овом приликом потврдио успех од прошле године, освојивши 1.место и титулу државног првака у категорији до 31кг, у старијим пионирима А класе. До златне медаље, Филип је морао да прође 3 кола, тј. да победи такмичаре из Теквондо клуба Омега, Азија и Елит. Овом другом, узастопном титулом државног првака, Филип Џида је поново доказао да је неприкосновен у својој категорији, пионирима А класе. Тренер Светозар Познановић је задовољан постигнутим резултатима и нада се још сјајнијим медаљама на будућим турнирима.

Честитамо свим нашим лавовима

Фотографије ->


Шабац опен 2016.

    У суботу, 09.04. одржан је велики међународни турнир ''Шабац опен''. Наш клуб је представљало 10 такмичара, а освојили смо и пехар за 3.место у екипном пласману у формама.

Резултати:

Борбе:
Николина Џида, 1.место
Филип Џида, 3.место
Милица Шево, 2.место
Јелена Стаменковић, 3.место
Тамара Шево, 3.место
Михајло Тодић, 2.место
Александар Стојановић, 5.место

Форме:
Јана Родић, 1.место
Марија Познановић, 1.место
Стеван Јакшић, 3.место
Познановић-Јакшић, 1.место

Честитамо свима

Фотографије ->


Лола Опен 2016.

    На међународном турниру Лола опен које је одржано 19.03.2016. Марија Познановић је у јуниоркама А у појединачној конкуренцији освојила 1.место. Стеван Јакшић је у јуниорима А освојио 3.место. Наш јуниорски пар Познановић-Јакшић је освојио 1.место, док је Данило Јакшић у сениорима А -68 заузео другу позицију. У формама у екипном пласману смо трећи.

Са трибина смо имали подршку наших шампиона Јелене Стаменковић и Филипа Џиде који су прескочили овај турнир, да би се мало одморили и припремили за следећа такмичења.

Фотографије ->


ПРВЕНСТВО БЕОГРАДА

    У суботу 12.03. је на Првенству Београда за 2016.годину наступило 14 такмичара Теквондо клуба ''Лав''.

Форме: Марија Познановић је освојила прво место у јуниоркама А класе, као и Стеван Јакшић у јуниорима А. У јуниорским паровима, наш пар Познановић-Јакшић је такође заузео 1.место. У Б класи Ана Бабовић је заузела прво место у јуниоркама, док је у конкурецији пионирки Марија Гашпар освојила златну медаљу, а Јана Родић и Маша Рађеновић су у истој категорији осволије по бронзану медаљу. У пионирским тимовима су Јана, Маша и Марија освојиле 1.место. У екипној конкуренцији А класе, добили смо пехар за 3.место.

Борбе: У А класи Филип Џида је поново заблистао и окитио се златном медаљом. Јелена Стаменковић је такође била сјајна и освојила 1.место, док је Тамара Шево у пионирикама освојила 2.место. Александар Стојановић је у кадетима -53 кг освојио 3.место, а Данило Јакшић је у сениорима -68 освојио сребрну медаљу. У Б класи, Милица Шево је поново заузела прву позицију, док је Николина Џида била друга. Први пут је наступио Михајло Тодић и овом приликом освојио 2.место.

Честитамо свим нашим лавовима

Фотографије ->


Омега куп - 06.03.2016.

    На овом међународном такмичењу је Теквондо клуб ''Лав'' представљало 9 такмичара. У формама су наступили:

Марија Познановић, Стеван Јакшић, Ана Бабовић и Марија Гашпар, а у борбама: Филип Џида, Јелена Стаменковић, Тамара Шево, Николина Џида и Милица Шево. Марија Познановић је у јуниоркама А освојила 1.место, а Стеван 2.место у јуниорима А. У пару су заузели прво место. У Б класи, Ана Бабовић је освојила 1.место, а Марија Гашпар 2.место.

Филип Џида је у категорији до 31 кг пионира А заблистао и освојио прво место и златну медаљу. Јелена Стаменковић је први пут наступила у кадетској конкуренцији А класе, и у веома јакој конкуренцији заузела 3.место у категорији -37кг. Тамари Шево је ово било прво такмичење у А класи и окитила се сребрном медаљом у пиониркама -40кг. Николина Џида је освојила 2.место у Б класи, док је Милица Шево освојила златну медаљу на свом првом такмичењу. Милица је такође и проглашена за најбољу такмичарку од свих млађих пионирки Б класе. Наши лавови су заузели екипно прво место у конкуренцији форми А класе.

Честитамо свима

Фотографије ->


Зрењанин опен 2016.

    У суботу, 05.03. је одржано међународно такмичење Зрењанин опен у борбама и у формама. Учествовало је преко 600 такмичара. Наш клуб су представљала 4 такмичара: Филип Џида и Николина Џида у борбама и Марија Познановић и Ана Бабовић у формама. Филип је у категорији пионира А класе до 31 кг освојио 2.место, док је Николина у пиониркама Б класе до 33 кг такође освојила сребрну медаљу. У формама, Марија је освојила прво место у јуниорикама А класе, као и Ана Бабовић у јуниоркама Б класе.

Фотографије ->


Полагање за ученичка звања, децембар 2015.

    У уторак, 22.12.2015. је у Теквондо клубу ''Лав'' одржано полагање за ученичке појасеве. Честитамо свима који су положили и желимо свима још више успеха у 2016. години.

Фотографије ->


ЛАВОВИ ВИЦЕШАМПИОНИ БАЛКАНА!

     У суботу, 5. и 6. децембра 2015. је одржано Првенство Балкана у теквондоу. Овог пута је Србија (Зрењанин) била домаћин овог великог такмичења. У оквиру репрезентације Србије у формама су наступили Марија Познановић и Стеван Јакшић. Стеван Јакшић је у конкуренцији јуниорских тимова заузео 2.место, у пару Познановић-Јакшић заузели смо такође друго место, док је Марија Познановић заузела 2.место у појединачној конкуренцији јуниорки иза европске шампионке. Репрезентација Србије је заузела екипно прво место. Тренер Светозар Познановић је био позван и судио је на овом такмичењу, такође.

На Отвореном првенству Хрватске у формама, одржаном пре Балканског шампионата, 22.11. Марија је заузела 2.место.

Све ово је био леп начин да се заврши такмичарска сезона за 2015.годину. Још једном честитамо свим такмичарима и члановима Теквондо клуба Лав за све успехе које су забележили у претходном периоду.

Фотографије ->


Трофеј Београда и Елит опен 2015.

    У суботу и недељу (14. и 15. новембра 2015.) су одржана два велика међународна турнира у теквондоу, Трофеј Београда и Елит Опен.

Ево резултата које смо постигли:

Трофеј Београда

Форме:
Марија Познановић, јуниорке А, 1.место
Стеван Јакшић, јуниори А, 3.место
јуниорски пар Познановић-Јакшић, 1.место

Борбе:
Јелена Стаменковић, пионирке А, -40, 2.место
Филип Џида, пионири А, -29, 3.место
Данило Јакшић, јуниор А, -68, 5.место
Тамара Шево, пионирке Б, -40, 2.место
Николина Џида, пионирке Б, -31, 2.место

Елит опен

Борбе:
Лазар Бутулија, пионир Б, +46, 1.место
Филип Џида, пионири А, -29, 3.место

Форме:
Марија Познановић, јуниорке А, 1.место
Стеван Јакшић, јуниори А, 1.место
Јуниорски пар Познановић-Јакшић, 1.место

На Елит опену смо освојили пехар за екипно 1.место у формама!

Честитамо свима

Фотографије ->


Формаши успешни на Отвореном првенству Србије у теквондоу!

    Данас, 31.10.2015. је одржан Serbia Poomsae Kwon Open (Отворено међународно првенство Србије у формама). Тренер Светозар Познановић је на такмичење повео 6 такмичара. У А класи су наступили Марија Познановић и Стеван Јакшић. Стеван није успео да се домогне медаље у финалу јуниора, док је Марија у јуниоркама освојила 1.место. У јуниорским паровима је наш пар Познановић-Јакшић такође освојио 1.место. У Б класи је Јана Родић у старијим пиониркама освојила прво место, док је у истој категорији Маша Рађеновић била трећа. Ана Бабовић је у кадеткињама освојила 1.место, као и Јелисавета Спасојевић у јуниоркама. Честитамо свим нашим лавовима!

Фотографије ->


ЗЛАТО ЗА ФИЛИПА НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ!

    У недељу, 25.10.2015. је одржано међународно такмичење Војводина Опен. Наш клуб је представљао пионир Филип Џида. Филип је у А класи до 29 кг освојио прво место, док је на листи најбољих пионира свих категорија заузео 2.место! У првој борби је победио Вељка Милошевића из ТК "Гитрос" (резултатом 11:3), у другој борби Филипа Хајнала из ТК "Елит" (резултатом 3:2), а у финалу Уроша Белановића из ТК "Шабац" (резултатом 7:6). Са Филипом је био тренер Лазар Свркота, а наш главни тренер Светозар Познановић је био у Холандији, на ЕТУ турниру А класе у формама "Dutch open" и судио је. За Филипа Џиду је ово био још један у низу успеха, још једно лепо искуство које ће му убудуће користити и такође лепа прилика за дружење и радост. Браво Филипеее!

Фотографије ->


КУП СРБИЈЕ И ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО МАЂАРСКЕ 2015.

    Теквондо клуб ''Лав'' је успешно започео другу полусезону 2015.године. У једном викенду, 26. и 27.09.2015. одржана су два такмичења. У суботу је одржано Отворено првенство Мађарске у формама у Будимпешти, док је Отворени куп Србије био и у суботу и у недељу.

На такмичењу у Мађарској су учествовали Марија Познановић и Стеван Јакшић, а Светозар Познановић је био судија. Стеван Јакшић је освојио 2.место у јуниорским тимовима. У појединачној конкуренцији није успео да прође у следећи круг такмичења. Марија Познановић је у јуниорским паровима освојила 4.место, а у поједниначној конкуренцији 6.место.

На Отвореном купу Србије су забележени следећи резултати:

Борбе:
Филип Џида, пионири А -29, 3.место
Тамара Шево, пионирке Б -40, 2.место
Јелена Стаменковић, пионирке А -40, испала у четврт-финалу
Лазар Бутулија, пионири Б +46, 1.место
Николина Џида, пионирке Б -31, 1.место
Петар Станковић, сениори Б -68, испао у четврт-финалу

Форме:
Марија Познановић, јуниорке А, 1.место
Стеван Јакшић, јуниори А, 1.место
М.Познановић-С. Јакшић, јуниорски пар, 1.место
Јелисавета Спасојевић, јуниорке Б, 1.место
Јована Додиковић, јуниорке Б, 1.место
Ана Бабовић, кадеткиње Б, 2.место

Теквондо клуб Лав освојио је и екипно 3.место у формама на Отвореном купу Србије.

Фотографије ->


ЕВРОПСКИ ШАМПИОНАТ У ФОРМАМА 2015.

    Од 26. до 28.06.2015. је у Београду одржано Првенство Европе у формама за све узрасне категорије. Наш клуб је имао 3 представника на овом Европском шампионату. Наш тренер, Светозар Познановић је као међународни судија био позван од стране Европске текводно уније да суди на овом такмичењу, док су као чланови државне репрезентације Србије наступили Марија Познановић у јуниорском пару, а Стеван Јакшић у јуниорском мушком тиму. Сплетом разних околности, наши представници нису успели да освоје медаље или постигну неки значајнији резултат, тако да је Марија у пару освојила 12.место, а Стеван у тиму 9.место.

Без обзира што овај пут није било медаља, задовољни смо, јер је ово била лепа прилика да се стекну нова пријатељства, као и велико искуство које ће нам помоћи на наредним наступима на великим међународним такмичењима.

Фотографије ->


Првенство Београда, 09.05.2015.

Резултати:

Борбе:
Николина Џида, пионирке Б, -31кг, 2.место
Нађа Гаговић, пионирке Б, -33кг, 1.место
Јелена Стаменковић, пионирке Б, -36кг, 1.место
Тамара Шево, пионирке Б, -40кг, 1.место
Петар Станковић, сениори Б, -63, 1.место
Филип Џида, пионири А, -29кг, 5.место
Александар Стојановић, кадети А, -45кг, 3.место
Данило Јакшић, јуниори А, -63кг

Форме:
Маша Рађеновић, пионирке Б, 2.место
Јана Родић, пионирке Б, 3.место
Марија Гашпар, пионирке Б, 3.место
Тим Рађеновић-Гашпар-Родић, 1.место
Ана Бабовић, кадеткиње Б, 2.место
Јелисавета Спасојевић, јуниорке Б, 1.место
Марија Познановић, јуниорке А, 1.место
Стеван Јакшић, јуниори А, 2.место
Пар Познановић-Јакшић, 1.место

Фотографије ->


ШАБАЦ ОПЕН 2015.

    Међунардни турнир у теквондоу „Шабац опен“ одржан је 25.04.2015.године. на њему је учествовало преко 600 такмичара из 9 земаља. Наши такмичари су забележили следеће резултате:

Филип Џида је овог пута испао у четвртфиналу и био на само корак до медаље у пионирима А -29кг. Док је Лазар Бутулија освојио 3.место у конкуренцији пионира Б +46кг. Јелена Стаменковић је у категорији -36 кг освојила убедљиво 1.место, као и Тамара Шево у категорији -40кг, док је Ана Бабовић у формама освојила 2.место.

У екипној конкуренцији пионира Б, Теквондо клуб Лав је освојио 2.место.

Фотографије ->


ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ТЕХНИЧКИМ ДИСЦИПЛИНАМА, 04.04.2015.

    На Техничком првенству Србије 2015., такмичари ТК „Лав“, забележили су следеће резултате:

У А класи, у конкуренцији јуниорки, Марија Познановић освојила је 2.место, док је Стеван Јакшић у конкуренцији јуниора освојио 5.место. У јуниорским паровима, Марија Познановић и Стеван су освојили друго место.

А ево и резултата у Б класи:

У старијим пиониркама, Марија Гашпар освојила је 1.место, док је Маша Рађеновић у истој категорији освојила 2.место. У пионирском тиму, Јана Родић, Маша Рађеновић и Марија Гашпар освојиле су 2.место. Ана Бабовић је у кадеткињама освојила 2.место, док су Јелисавета Спасојевић и Јована Додиковић у јуниоркама освојиле 1. и 2.место.

Ове године је по први пут одржано и такмичење у новим техничким па смо и ту имали успеха:

Александар Стојановић-2.место у брзини и 2.место у kicku (кадети)
Данило Јакшић-1.место у висини и 1.место у брзини (јуниори)
Сафир Шарда-1.место у брзини и 1.место у kicku (сениори)

У екипној конкуренцији у новим дисциплинама, наш клуб је освојио 3.место.

Фотографије ->


ЛОЛА ОПЕН, 28.03.2015.

Марија Познановић, јуниорке А, 1.место
Стеван Јакшић, јуинори А, 2.место
Познановић-Јакшић, јуниори А пар, 1.место
Ана Бабовић, кадеткиње Б, 2.место
Јована Додиковић, јуниорке Б, 1.место
Јелисавета Спасојевић, јуниорке Б, 1.место
Јана Родић, пионирке Б, 2.место
Маша Рађеновић, пионирке Б, 1.место
У екипном пласману у А класи, освојили смо 2.место.

Фотографије ->


Мали лавови заблистали на Првенству државе за пионире и јуниоре

    Филип Џида првак државе и проглашен за најбољег пионира А класе на Државном првенству 2015. године!

07.03.2015. је одржано Првенство Србије за пионире и јуниоре у борбама. У категорији пионирки Б -36 кг, Јелена Стаменковић и Тамара Шево су поново показале да су неприкосновене у овој категорији, тако да је нажалост једна од наше две младе такмичерке морала да се задовољи другим местом. То је и овог пута била Тамара која је постала вицешампионка државе, док је Јелена Стаменковић освојила још једно злато у низу и постала шампион државе. Лазар Бутулија (пионир Б +46кг) је након две феноменалне борбе, од којих је прву победио са чак 29:1, у полуфиналу мало посустао и морао да се задовољи бронзаном медаљом. Данило Јакшић (јуниор А -68кг) овог пута је заустављен у четвртфиналу и остао је без медаље. Филип Џида је постао државни првак у категорији пионира А класе -29кг. Ово је круна досадашње Филипове кратке, али веома успешне каријере. Он је са лакоћом победио све четири борбе и показао да је тренутно неприкоснивен у тој категорији у Србији. Филип је такође заузео убедљиво прво место на ранг листи свих пионира А класе.

Ово је за Филипа, Јелену, Тамару и Лазара само почетак и сигурни смо да ће ако наставе вредно да тренирају, у будућности бити не само узданице Теквондо клуба Лав, већ и теквондоа у Србији.

Фотографије ->


Наши такмичари донели 10 медаља и пехар са међународног 11. Омега купа

    01.03.2015. одржан међународни Омега куп. Учествовало је око 600 такмичара из 12 земаља. У борбама смо забележили следеће реултате: У пионирима Б су Јелена Стаменковић и Тамара Шево у категорији -36кг освојиле 1. и 2. место. Оне су се са лакоћом након 3 борбе пробиле до финала и тек у финалу се показало да је Јелена тренутно успешнија од Тамаре. У категорији +46 кг Лазар Бутулија освојио је прво место са лакоћом, победивши све своје такмичаре у 4 борбе. Док су у А класи Филип Џида (пионир А -29) и Данило Јакшић (јуниор А -68) освојили по 3.место. У формама су у А класи Марија Познановић и Стеван Јакшић освојили 1.место, а у Б класи Јелисавета Спасојевић 1.место, а Ана Бабовић и Јована Додиковић 2.место. У екипном пласману у формама, заузели смо високо 3.место и освојили пехар.

Фотографије ->


Лавови традиционално успешни на 7. међународном Империум опен-у

    Екипно 3. место у А класи

Дана 22.02.2015. одржано је међународно такмичење у извођењу форми ''Империум опен''. ТК Лав имао је 9 представника и забележио следеће резултате: У јуниорима А класе Марија Познановић- 1.место, Ана Михаљчић- 3.место, Стеван Јакшић- 1.место. Пар Познановић-Јакшић је такође освојио 1.место. У јуниорима Б класе Јована Додиковић и Јелисавета Спасојевић су освојиле 1.места у својим категоријама, док је Ана Бабовић освојила 1.место у кадетима Б. У пионирима је Маша Рађеновић појединачно освојила 3.место, док је тим у саставу Јана Родић, Марија Гашпар, Маша Рађеновић такође освојио 3.место. Ово је уједно било прво такмичење за наше нове наде Машу, Јану и Марију, које су већ на првом такмичењу показале да њихови другови и другарице, тренер Светозар као и ТК Лав могу на њих врло озбиљно да рачунају у будућности. У екипном пласману ТК Лав је освојио 3.место.

Фотографије ->


Одржано полагање за ученичка звања, децембар 2014.

    Дана 25.12.2014. године је одржано полагање за ученичка звања у Теквондо клубу ''ЛАВ''. Ево резултата са полагања:

-За 8. КУП, жути појас, положили су:

Маша Рађеновић
Вукашин Поповић
Марија Гашпар
Николина Џида
Јана Родић
Урош Родић
Немања Радовановић

-За 7. КУП, виши жути појас, положила је:

Нађа Гаговић

-За 6. КУП, зелени појас, положиле су:

Јелисавета Спасојевић
Тамара Шево
Рада Живковић

-За 5. КУП, виши зелени појас, положила је:

Јелена Стаменковић

-За 4. КУП, плави појас, положили су:

Лазар Бутулија
Јована Додиковић
Ана Бабовић
Марко Ђурђевић

-За 3. КУП, виши плави појас, положио је:

Филип Џида

-За 2. КУП, црвени појас, положили су:

Милица Пилчевић
Угљеша Јовановић

Честитамо свим кандидатима на успешно положеним испитима за теквондо звања.

На крају желимо да искористимо прилику и похвалимо још једном најуспешније такмичаре нашег клуба у 2014. години. То су: Марија Познановић, Филип Џида, Лазар Бутулија, Стеван Јакшић, Данило Јакшић, Јелена Стаменковић, Тамара Шево, Ана Бабовић, Јована Додиковић и Јелисавета Спасојевић.

Надамо се да ће ови такмичари Теквондо клуба ''Лав'' у следећој 2015. години поновити и још побољшати своје резултате, као и да ће им се придружити на такмичењима њихови другари и другарице који су сада положили за своје прве појасеве.

Фотографије ->


ЕЛИТ OPEN 2014.

    У Руми је 29.11.2014. одржан Елит оpen. На овом такмичењу су сви наши представници освојили по медаљу, а освојили смо и пехар за екипно 3. место у формама у А класи.

Форме:

Марија Познановић, кадеткиња А, 1. место Стеван Јакшић, јуниор А, 1.место Ана Бабовић, кадеткиња Б, 1. место

Борбе:

Филип Џида (пионир А -27) је победио 2 борбе и пласирао се у финале. У финалу је изгубио примивши ударац у последњим секундама и освојио 2. место. Пионирке Б класе су освојиле: Тамара Шево (-33) бронзану медаљу и Јелена Стаменковић (-36) златну медаљу. Пионир +46 Лазар Бутулија је освојио 1. место победивши 3 борбе. Јуниор A -63 Данило Јакшић је освојио 3. место.

Ово је једно од последњих такмичења у овој сезони, остало је још само Првенство Београда у борбама за А класу, а после тога нам следи полагање за ученичке појасеве. Тренер Светозар Познановић је врло задовољан овим резултатима и нада се да ће их бити још.

Фотографије ->


ТРОФЕЈ БЕОГРАДА 2014.

    У Београду, Спортском центру ''Вождовац''' је 22.11.2014. одржан Трофеј Београда у теквондоу, у две дисциплине: борбе и форме.

Овог пута, имали смо 7 такмичара, пет у борбама и двоје у формама.

У борбама, наши мали шампиони су освојили следеће резултате: Филип Џида (пионир А, -27) нажалост није успео да се попне на победничко постоље, али је био на корак до медаље. Лазар Бутулија (пионир Б, +40) је као и увек имао велику конкуренцију. Победио је три борбе, а у финалу је изгубио и освојио 2. место - сребрну медаљу. Тамара Шево (пионирка Б, -33) је у полуфиналу за само 1 поен изгубила од своје противнице и освојила 3. место, док је Јелена Стаменковић (пионирка Б, -36) је у финалу лако победила противницу резултатом 3:0 и освојила злато. Што се јуниора тиче, Данило Јакшић (јуниор А, -59) није успео овог пута да освоји медаљу, иако га је само једно коло делило од медаље.

У формама је Марија Познановић (кадеткиња А) освојила 1. место, а Стеван Јакшић (јуниор А) 3. место.

Фотографије ->


Отворени међународни куп Србије у борбама и формама 2014

    25.- 26.10. 2014. je био одржан Отворени међународни куп Србије. На такмичењу је учествовало око 690 такмичара из 10 земаља. Наш клуб је имао 10 такмичара.

У борбама смо забележили следеће резултате:

Филип Џида, пионири А, -27, бронзана медаља
Лазар Бутулија, пионири, +46, златна медаља
Јелена Стаменковић, пионири, -33, златна медаља
Тамара Шево, пионири, -33, бронзана медаља
Данило Јакшић, јуниори А, -59, сребрна медаља

Јелена Стаменковић је проглашена за MVP Отвореног купа Србије, тј. она је била најуспешнија такмичарка пионира Б класе, свих категорија.

А ево и резултата у формама:

Марија Познановић, кадети А, златна медаља
Стеван Јакшић, јуниори А, златна медаља
Јована Додиковић, кадети, златна медаља
Ана Бабовић, кадети, сребрна медаља,
Јелисавета Спасојевић, кадети, сребрна медаља
Тим Ј. Додиковић, А. Бабовић, Ј. Спасојевић, кадети, 1.место

Фотографије ->


ЛАВОВИ ШАМПИОНИ БАЛКАНА!

    Од 10. до 12. 10. 2014. у Марибору, у Словенији је одржано Првенство Балкана. Из нашег клуба су као чланови рептрезентације Србије учествовали Марија Познановић и Стеван Јакшић, а тренер Светозар Познановић је био позван да суди као међународни судија. Марија Познаноивић је освојила 2 златне медаље - у појединацној конкуренцији и конкуренцији парова, док је Стеван Јакшић освојио бронзану медаљу у појединачној конкуренцији. Репрезентација Србије је у екипној конкуренцији освојила 1. место. На такмичењу је учествовало 11 земаља.

Фотографије ->


Отворено међународно првенство Мађарске 2014

    Дана 04.10.2014. је одржано ''Отворено међународно првенство Мађарске'' (Hungarian Open) у формама у Будимпешти. Из Теквондо клуба ''Лав'' учествовала је Марија Познановић (кадет А). У великој конкуренцији, овог пута није успела да се попне на победничко постоље у појединачној конкуренцији, освојивши одлично 9. место, док је у конкуренцији парова освојила 3. место.

Фотографије ->


Отворено међународно првенство Хрватске у формама 2014

    Дана 27.09.2014. је оржано ''Отворено међународно првенство Хрватске'' (Croatia Open) у формама у Загребу. Из нашег клуба су учествовали Марија Познановић (кадет А) и Стеван Јакшић (јуниор А). Марија Познановић је освојила друго место, док је Стеван Јакшић освојио 7. место.

Фотографије ->


Отворено међународно првенство Србије у формама 2014

    Дана 20.09.2014. је одржано ''Отворено међународно првенство Србије'' у формама у Београду. Теквондо клуб ''Лав '' је имао пет такмичара. У А класи су учествовали Марија Познановић и Стеван Јакшић као чланови Репрезентације Србије у формама. Марија Познановић је освојила две сребрне медаље, у појединачној конкуренцији кадета, и у конкуренцији парова кадета, док је Стеван Јакшић био на корак до медаље, (у конкуренцији јуниора) освојивши 5. место. У Б класи су се такмичиле Јована Додиковић (освојила је сребро и злато), Ана Бабовић (освојила је две златне медаље) и Јелисавета Спасојевић (освојила је сребро и злато).

Фотографије ->


    Дана 05.06.2014. је у Теквондо клубу ЛАВ одржано полагање за појасеве. После полагања смо одржали хуманитарни концерт на коме су свирали наши чланови: Марија Познановић – на виолини и Угљеша Јовановић – на клавиру. На крају је свако од родитеља и присутних чланова клуба дао добровољни прилог за помоћ поплављеним подручјима. Сакупили смо 25 000 динара који су уплаћени Влади Србије.

Фотографије ->


    У суботу и недељу, 14. и 15. јуна је одржано Отворено првенство Аустрије у формама на коме је учествовало 28 земаља. Такмичење је одржано у Бечу и наш клуб је представљала Марија Познановић као такмичар и тренер Светозар Познановић који је као међународни судија био позван да суди. Ово је тренутно најјачи турнир у Европи. Марија Познановић је као члан репрезентације Србије у великој конкуренцији освојила бронзану медаљу у категорији кадета парова. У појединачној конкуренцији Марија није успела да освоји медаљу, али се пласирала у полуфинале.

Фотографије ->


    Првенство Србије у борбама је одржано 10. маја. Учествовале су старосне категорије пионира и јуниора. Наш теквондо клуб је имао 5 представника. Ево резултата:

Тамара Шево, пионирке -31, сребрна медаља
Јелена Стаменковић, пионирке -33, иако јој је ово прво такмичење, само ју је корак делио до полуфинала и медаља.
Филип Џида, пионири -27, овог пута је наш мали шампион имао лош дан, па није забележио резултате на које смо навикли када је он у питању.
Лазар Бутулија, пионири +45, сребрна медаља
Данило Јакшић, јуниори -63 А, пробио се до четвртфинала и испао на корак до медаље

Фотографије ->


    Дана 26.04.2014. је одржано Првенство Србије у формама. Теквондо клуб ЛАВ је освојио пехар за треће место у свеукупном пласману.

Резултати:

Марија Познановић, кадети А, 1.место– златна медаља,
Стеван Јакшић, јуниори А, 2.место- сребрна медаља,
Јована Додиковић, кадети,1.место– златна медаља,
Ана Бабовић, кадети, 2.место- сребрна медаља,
Марија Трајковић, кадети, 2.место- сребрна медаља,
Јелисавета Спасојевић, кадети , 3.место- бронзана медаља.

Фотографије ->


ЛАВОВИ ТРЕЋИ У БЕОГРАДУ!

    Дана 23.03.2014. је одржано Првенство Београда у теквондоу, и то у 2 дисциплине, борбе и форме. Учествовало је 19 клубова и преко 250 такмичара. У дисциплине форме, у екипном пласману, у А класи, Теквондо клуб “ЛАВ” је заузео високо 3. место и освојио пехар, а ево и појединачних резултата:

Марија Познановић, кадети А, 1. место
Стеван Јаксић, јуниор А, 1. место
Јована Додиковић, кадети, 1.место
Ана Бабовић, кадети, 2.место
Јана Кипић, кадети, 3.место
Јелисавета Спасојевић, кадети, 3.место
Тим Ј. Додиковић, А. Бабовић, Ј. Кипић, 1. место

У дисциплини борбе смо забележили следеће резутате:

Филип Џида, пионири, 1.место
Лазар Бутулија, пионири, 1.место
Војислав Жугић, сениори, 1.место
Стефан Димитријевић, јуниори, 2.место
Тамара Шево, пионири, 3.место
Милица Пилчевић, сениори, 3.место

Фотографије ->


    У суботу, 01.03.2014. је одржан велики теквондо турнир, Омега куп.

Резултати:

Форме:

Марија Познановић, ЈЕДНА ЗЛАТНА И ЈЕДНА СРЕБРНА МЕДАЉА - кадети А класа
Стеван Јаксић, ДВЕ СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ- јуниори А класа
Едис Шарда - СРЕБРНА МЕДАЉА - сениори А класа
Ана Бабовић - СРЕБРНА МЕДАЉА – кадети Б

Борбе:

Филип Џида - ЗЛАТНА МЕДАЉА – пионири Б -25
Лазар Бутулија - СРЕБРНА МЕДАЉА – пионири Б +40
Стефан Богићевић, квалификације, кадети Б
Сафир Шарда, квалификације, јуниори А, -59
Данило Јакшић, квалификације, јуниори А, -63

Фотографије ->


    На Отвореном првенству Шапца 2014, у конкуренцији више од 700 учесника, Теквондо клуб ''Лав'' је освојио пехар за треће место екипно у формама, а Филип Џида и Лазар Свркота су проглашени за најбољег пионира и сениора такмичења.

Резултати:

Форме:

Марија Познановић, кадети А, 1.место – златна медаља,
Алекса Лазић, кадети А, 3. место - бронзана медаља,
М. Познановић-А. Лазић, пар кадети А, 2.место - сребрна медаља,
Ана Бабовић, кадети, 2.место - сребрна медаља

Борбе:

Филип Џида, пионири -25, 1.место – златна медаља
Лазар Бутулија, пионири +46, 1.место– златна медаља,
Лазар Свркота, сениори А, -74, 1.место– златна медаља,
Тамара Шево, пионири -32, 2.место- сребрна медаља,
Данило Јакшић, јуниори А -63, 2.место- сребрна медаља,
Стефан Димитријевић, јуниори -63, 2.место- сребрна медаља

Фотографије ->


    У суботу, 22.2.2014. је одржано такмичење у извођењу форми, Империум Опен. Наш клуб је имао 7 такмичара и једног судију, Светозара Познановића.

Резултати:

Марија Познановић - ДВЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ - кадети А класа
Стеван Јакшић - ЗЛАТНА МЕДАЉА - јуниори А класа
Едис Шарда - СРЕБРНА МЕДАЉА - сениори А класа
Алекса ЛазиЋ - СРЕБРНА МЕДАЉА - кадети А класа
Јована ДодиковиЋ - ЈЕДНА ЗЛАТНА И ЈЕДНА СРЕБРНА МЕДАЉА – кадети Б
Ана БабовиЋ - ЈЕДНА ЗЛАТНА И ЈЕДНА БРОНЗАНА МЕДАЉА – кадети Б
Јана Кипић - ЈЕДНА ЗЛАТНА И ЈЕДНА БРОНЗАНА МЕДАЉА – кадети Б

Фотографије ->


    У новембру 2013. године је одржано 6. Отворено првенство Србије у формама. Учествовали су такмичари из 15 земаља. Наш клуб је имао 6 такмичара и једног судију, нашег главног тренера, Светозара Познановића.

Резултати:

Марија Познановић, кадеткиње, А класа, 1.место
Стеван Јакшић, кадети, А класа, полуфинале
М. Познановић-С. Јакшић, пар кадети, А класа, 3. место

Алекса Лазић, кадети, Б класа, 2,1 куп, 1. место
Јована Додиковић, кадеткиње, Б класа, 8,7 куп, 1. место
Ана Бабовић, кадеткиње, Б класа, 8,7 куп, 2. место
Јана Кипић, кадеткиње, Б класа, 8,7 куп, 3. Место
Ј. Додиковић, Ј. Кипић, А. Бабовић, тим кадеткиње, Б класа, 1.место

Фотографије ->


    Дана 17.11.2013. је одржано Отворено првенство Војводине у теквондоу и то у две дисциплине: борбе и форме. Теквондо клуб „Лав“ је освојио пехар - друго место у екипном пласмaну у формама.

Резултати:

БОРБЕ:

Филип Џида, 1.место, пионири Б, -25 кг
Стефан Богићевић, 1.место, пионири Б, -40 кг
Лазар Бутулија,квалификације, пионири Б, +40 кг
Стефан Димитријевић, 2.место, јуниори Б, -59 кг

Данило Јакшић, квалификације, јуниори А, -59 кг

ФОРМЕ:

Јована Додиковић, 2. место, кадети Б, 8,7 куп
Ана Бабовић, 3. место, кадети Б, 8,7 куп
Јана Кипић, 3. место, кадети Б, 8,7 куп
Ј. Додиковић – А. Бабовић – Ј. Кипић, 1. место, тим Б кадет, 8,7,6,5 куп
Марија Познановић, 1. место, кадети А
Стеван Јакшић, 3. место, кадети А
М. Познановић – С. Јакшић, 1.место, пар А кадет

Фотографије ->


    Дана 28.10.2013. је одржано Отворено првенство Мађарске у формама. Наш клуб је имао два такмичара: Марију Познановић и Едиса Шарду.

Резултати:

Марија Познановић, пар кадети, 3.место
Едис Шарда, тим сениори, 1.место

Репрезентација Србије је екипно освојила 1. место.

Фотографије ->


    Дана 5. и 6.октобра 2013. је одржан Отворени куп Србије у формама и у борбама.

Резултати:

ФОРМЕ:

Марија Познановић, кадеткиње А, 1.место
Стеван Јакшић, кадети А, финале (5. место)
М. Познановић – С. Јакшић, пар А кадети, 2. место
Едис Шарда, сениори А, 3. место

Јована Додиковић, кадеткиње Б, 8,7 куп, 1.место
Ана Бабовић, кадеткиње Б, 8,7 куп, 3.место
Јана Кипић, кадеткиње Б, 8,7 куп, 3.место
Кипић-Додиковић-Бабовић, тим Б кадет, 1.место
Алекса Лазић, кадети Б, 2,1 куп, 1. Место

БОРБЕ:

Филип Џида, Пионир Б, -25, 2.место
Марко Ђурђевић , Пионир Б , -27, квалификације
Филип Тодић , Пионир Б, -40, 3.место
Стефан Богићевић, Пионир Б, -40, квалификације
Лазар Бутулија, Пионир Б, +40, квалификације
Стефан Димитријевиц, Јуниор Б, -59, 1.место
Милица Пилчевић, Сениорке Б, -53, 1.место

Данило Јакшић, Јуниор А, -59, квалификације
Сафир Шарда, Јуниор А, -59, квалификације

Фотографије ->


    Дана 06. и 07. 09. 2013. је одржано Првенство Балкана у теквондоу у Бару – Црна Гора. Наш клуб су представљала два такмичара. У сениорској конкуренцији Едис Шарда и у кадетској Марија Познановић. Тренер ТК ''Лав'' Светозар Познановић је судио такмичење у формама.

    У конкуренцији 11 земаља Марија је освојила златну и сребрну медаљу (парови и појединачно), а Едис је освојио златну, сребрну и бронзану (тим, појединачно и пар).

    Слободно време смо провели шетајући и разгледајући град Бар.

Фотографије ->


    Дана 15.06.2013. у Бечу је одржано Отворено првенство Аустрије. Наш клуб су представљали такмичарка Марија Познановић и тренер Светозар Познановић. Наша чланица Марија је у великој конкуренцији парова (кадети) освојила високо 5. место.

Фотографије ->


    Дана 12.5.2013. је одржано Првенство Србије у борбама за кадете и сениоре.

Резултати:

Милица Вуковић, Кадет Б, +59, 2.место
Андреј Батањски , Кадет Б, -61, 2.место
Милица Пилчевић, Сениор Б, -57, 1.место
Војислав Жугић, Сениор Б, -87, 2.место

Фотографије ->


    Дана 30.04., 01. и 02.05.2013. је одржано Првенство Европе у формама, у граду Аликантеу у Шпанији, које је уједно било прво званично Првенство Европе и за кадете. Марија је учествовала у конкуренцији парова и у великој конкуренцији из скоро свих европских земаља освојила 11. место.

Фотографије ->


    Дана 20.04.2013. одржан је „Империум Опен“- бодовни турнир за репрезентацију.

Резултати:

А КЛАСА:

Марија Познановић, 1 место, појединачно, кадеткиње
Марија Познановић, 1 место,парови, кадети
Едис Шарда, 1. место, појединачно, сениори 1

Б КЛАСА:

Јана Кипић, 2 место, појединачно, кадеткиње, 8,7 куп
Ана Бабовић, 3. место, појединачно, кадеткиње, 8,7 куп
Јована Додиковић, 3. место, појединачно, кадеткиње, 8,7 куп
Алекса Лазић, 1. место, појединачно, кадети 2,1 куп
Ј. Додиковић, А. Бабовић, Ј. Кипић, 1. место, тим кадеткиње 8,7,6,5 куп

Фотографије ->


    Дана 06.04.2013. у Генту је одржано Отворено првенство Белгије. Наш клуб су представљали такмичарка Марија Познановић и тренер Светозар Познановић. Наша чланица Марија је у великој конкуренцији парова (кадети) освојила одлично 4. место, а у појединачној конкуренцији 9. место.

Фотографије ->


    Дана 16.03.2013. одржано је Првенство Београда у теквондоу, у борбама и у формама. Било је то прво такмичење наше нове групе, надајмо се наших будућих шампиона: Џида, Тодић, Богићевић, Бутулија, Ђурђевић, и наше девојчице: Додиковић, Бабовћ, Кипић.

Резултати:

БОРБЕ:

А класа:

Данило Јакшић, Јуниор А, -55, 3. место
Лазар Свркота, Сениор А, -80, 3. место

Б класа:

Филип Џида, Пионир Б , -25, 2. место
Марко Ђурђевић , Пионир Б, -25, 3. место
Филип Тодић , Пионир Б, -36, 1. место
Стефан Богићевић , Пионир Б, -36, 2. место
Лазар Бутулија, Пионир Б, -40, квалификације
Ана Тица, Кадет Б, -41, 3. место
Андреј Батањски , Кадет Б, -61, 1. место
Стефан Димитријевиц, Јуниор Б, -59, 2. место
Војислав Жугић, Сениор Б, -87, 3. Место

ФОРМЕ:

А класа:

Марија Познановић, Кадет, А, 2. Место
Едис Шарда, Сениор 1, А, 3. Место

Б класа:

Ана Бабовић, Кадет Б, 8,7 куп, финале
Јана Кипић, Кадет Б, 8,7 куп, 3. место
Јована Додиковић, Кадет Б, 8,7 куп, финале
Жељана Бодиш, Кадет 1 Б, 8,7 куп, 3.место
Милош Миленковић, Кадет 1 Б, 8,7 куп, 3. место

Фотографије ->


    У септембру 2012. године је одржано Првенство Балкана у Кисељаку – Босна и Херцеговина. Наш тренер, Светозар Познановић је судио форме, а Марија Познановић се такмичила у дисциплини форме, кадетска конкуренција.

    Марија је освојила 3 медаље: златну у конкуренцији парова, другу златну у конкуренцији тимова и сребрну у појединачној конкуренцији.

Фотографије ->


    У јуну 2012. године на полагању за црне појасеве, мајсторска звања, из нашег клуба полагали Иван Ранђеловић (за 2. DAN), Едис Шарда (за 1. DAN) , Сафир Шарда (за 1. DAN) и Марија Познановић (за 1. POOM).

    Главни тренер и оснивач нашег теквондо клуба, Светозар Познановић, је био члан испитне комисије чији је председник Park Soo Nam. Сви кандидати из нашег клуба су положили.

Фотографије ->


На врх

bts


tas


btu


etu


wtf


kuki


oi